Heatblur Simulations annonserer DCS: F-14 A/B Tomcat

Det har lenge vært kjent at Heatblur Simulations (som tidligere har gitt ut den fantastiske AJS-37 Viggen til DCS) har jobbet med en F-14 Tomcat-modul til DCS. Vi har tidligere sett renders av blant annet cockpiten og en “place holder”-modell som ble brukt til testing. Men det var først nå på søndag at Heatblur offisielt annonserte modulen og slapp katten ut av sekken.

Heatblur sin Tomcat slippes i early access i løpet av vinteren og vil allerede da inneholde alle hovedsystemene, sensorene og våpnene som er relevante for B-modellen. A-modellen, og også en Iransk versjon kommer senere i early access-perioden.

Allerede fra dagen Tomcaten slippes i early access vil man kunne dele cockpiten med en venn, men om man ikke har en venn som ønsker å spille som “the guy in the back” så har Heatblur utviklet en egen RIO (Radar Intercept Officer) som de kaller for Jester AI. Via et enkelt kommandohjul vil man kunne gi Jester kommandoer, og han vil også hjelpe deg med å holde utkikk etter bad guys, missiler ol.

Heatblur sin Tomcat er tilgjengelig som pre-order fra Eagle Dynamics sin E-shop eller fra Heatblurs nettsider for $69,99 USD – når modulene slippes i early access går prisen opp til $79,99 USD.