Websider og Forum er nå på sikker grunn

I dag kjøpte Flightsim.no et SSL-sertifikat og fikk sikret at websider og Forumet er flyttet til en HTTPS side. Endringen vil dere se i adresselinjen på nettleser, der dere også kan lese informasjon om nettstedet.
Dagens oppgradering sikrer at informasjonen dere sender over nett ved f.eks. loginn, nå er mer forsvarlig kryptert og sikret mot utenforstående.
Det er etterhvert blitt helt nødvendig å sikre oss mot hacking og urederlig bruk, og har med dette gjort det som står i vår umiddelbare makt for å trygge din bruk av nettstedet.

Hvorfor gjør vi dette på websidene? Vi er i startgropen for å knytte websider og forum bedre sammen, og venter på en oppdatering av en tilleggspakke der vi brokobler loggin mellom web og Forum for å la dere ta aktiv del i de reportasjer som kommer på nettsidene også.
Vi ønsker å stille nettstedet til bedre disposisjon for de av dere som ønsker å dele prosjekter, kanskje tenker på en blogg eller ønsker å drive en flysimulatorrelatert klubb via våre nettsider og forum.
Mer om Klubbfunksjoner kommer om litt, og vi tar gjerne imot ideer som kan øke trafikken og interessen rundt websidene og forum.

Med dagens oppgradering til HTTPS tar vi nok et steg inn i fremtiden til Flightsim.no.