REX Skyforce – Førsteinntrykk

REX Simulations kom endelig med den etterlengtede programpakken SkyForce, som gir skymodeller og vær på en ny måte. Slik vi forstår det, genereres det værsystemer med tilhørende modeller av skysystemer, noe som gir en ny uprøvd realisme i simulatorene våre.

Her et par sitater fra noen som har testet:

Ernst:
Nesten  overskyet ,  noe vind, og litt regn på gang,  typisk Bodø-vær.   I motsetning til P3D4 default var det MYE mer skyer,  nydelig himmel og trolsk atmosfære.  Førsteinntrykket var både hakeslepp og woaw !  Og FPS ,   null og niks belastning,  simmen startet omgående og den fløt jevnt rundt 30,  som er min standard.  Første turen foreløpig,  og litt nybegynner-fomling med innstillingene,  men variasjonene er mange,  og det er veldig intuitivt å sette opp.  Dette liker jeg  :)
La gå at det mangler en realistisk “værgenerator”,  men tror det først er på de lange turene med de store bussene at det merkes.  Jeg flyr vanligvis kortere turer,  litt sånn høyt og lavt i nærområdet,  og da sitter REX som støpt etter mine realismekrav.

—————————

Jan:
Er også veldig fornøyd så langt med Sky Force og angrer ikke på kjøpet.

—————————

Steffen:
Veldig forøyd med utseende, sola og himmelen er prima!

 

I tillegg til skyer og værgenerator, følger det også med et PTA-preset som sørger for at du får med deg innstillinger du allerede er fornøyd med i simmen din.
Forvent flere screenshots fra denne pakken i forumet fremover.

http://rexskyforce.com/index.html

Bilder er lånt fra forumet