FlyTampa EHAM – Amsterdam Schiphol Lansert

Det tikket inn en melding i kveld om at FlyTampas EHAM var lansert i dag, og denne har mange ventet i spenning på. Vi så noen previews for et halvår siden, men i dag kunne vi laste ned hele herligheten og prøve selv.
Kjøp og nedlasting fra FlyTmpas websider går smertefritt, men det er litt enklere å handle addons på simmarket. Nedlasting av ca 2,2 GB gikk på 10 minutter her i huset, så servere har ikke gått varm enda iallefall.
Uten å ha gått i dybden på settings enda, gjorde jeg en testflight med default innstillinger. Ytelsen er ørlite mindre enn på EKCH far FlyTampa, men tar vi størrelsen på sceneryet og det at jeg ikke har gått gjennom settings enda, så kommer det ut ganske likt vil jeg tro.

Takset ut fra A10 og tok en liten omvei til RW09 for å kikke på detaljer. Fløy en liten runde over byen, skiftet til natt og landet på 18R og tok den lange taxeturen tilbake til terminalen.
Jeg har samme ytelse natt som dag, og den innebyggede belysningen for området ser veldg bra ut.

Gleder meg til neste flight allerede. Denne flyplassen fikk jeg aldri til med Aerosoft sitt FSX scenery og MigrationTool, så her har jeg ikke flydd på lenge. Tipper det blir flere enn jeg som får en ny favoritt, og at det blir travelt på VATSIM i romjulen. Jeg skal gjøre mitt.

Anbefales på det varmeste!

Lastes foreløpig kun ned på FlyTampas egen webshop: http://www.flytampa.org/eham.html , men blir nok å se  også andre nettbutikker med det første.