QualityWings Boeing 787 Dreamliner i Beta!

For kort tid siden kunne vi melde om at Dreamlineren fra QualityWings nå var snart klar for beta testing. Og nå har omsider dette meget etterlengtede produktet fra QualityWings endelig nådd beta! Beta testingen er nå i full gang, og vi holder pusten for at dette ikke tar så alt for lang tid. Dog har utviklerne selv sagt at det fortsatt gjenstår en del arbeid før produktet er klart for lansering. Så noe lansering før jul blir det neppe, selv om vi så gjerne skulle ønske. Dette er uansett et produkt vi er meget spente på. FSFX Packages har også røpet at dem jobber med en “spesialeffekt pakke” til dette flyet, som vi håper vil være klart til lanseringsdatoen eller kort tid etter.

Vi kan nå om kort tid forvente oss mer informasjon samt mer screenshots og videoer av denne herligheten!