God flyt på Multiplayer

Bildet er ikke fra MP

Vi har vært gjennom en ukes tid med testing av multiplayer, og alle tilbakemeldinger på spillopplevelsen er gode. Så langt vi vet er det kun testet med P3D og FSX, men disse simmene lever i alle fall i full harmoni på serveren. Blir spennende å se samlivet med X-Plane og FS9 om de skille dukke opp senere.
Det har kommet opp noen spørsmål vedrørende oppkobling og noen som har fått feilmeldinger under installasjon, men vi har funnet en løsning på alle problemene vi har støtt på.
Vi har laget noen videoer som skal være til hjelp ved førstegangsinstallasjon, men dersom dere støter på problemer som vi ikke har dekket, så hjelper vi dere raskt i forumet.
Pr. 3. oktober har vi 58 registrerte brukere på Multiplayerserveren. Kravet for å bli tildelt egen server hos DAFSIM var 50 brukere, og det klarte vi raskt å fylle opp.
Ser imidlertid at det bare er 21 brukere som har kommet seg online så langt. Ikke lett å finne tid til alt i en hektisk hverdag, så dette har vi full forståelse for. Dersom det imidlertid er tekniske vanskeligheter, så hjelper vi som sagt med å løse problemene dine på forumet.
Dere kan også ønske å få laget en instruksjonsvideo om det du måtte trenge hjelp til. Ta kontakt via kontaktskjema på nettsidene eller på forumet.

Høsten står ettertrykkelig for døren med kalde regntunge kvelder og forhåpentligvis mye godt innevær og simulatortid. Vi håper på mange fine Multiplayeropplevelser utover høsten og vinteren, og vil kort tid komme med et forslag til tur/turné på MP.