Hifi Simulation annonserer 2 nye produkter

Hifi Simulations er selskapet bak Active Sky Next. Under FlightSimCon, som gikk av stabelen forrige helg så ble det annonsert to nye produkter. Disse er riktignok ikke lansert, men er under utvikling. Dette er produktene Active Sky 16 og Active Sky Cloudart. Active Sky 16 er navnet på neste versjon av det populære værprogrammet Active Sky. Vi vet ikke så mye om det enda, da produktet foreløpig ikke er lansert, men vi anbefaler å sjekke ut nettsiden på: http://www.hifisimtech.com/as16/

Active Sky 16 er ifølge Hifisim under beta testing og klar for lansering om kort tid.

Active Sky Cloudart er en teksturpakke som kan integreres med Active Sky 16 der du kan laste inn nye teksturer (skyer, himmel farger osv) i simulatoren uten å måtte restarte den for å se endringene. Endringene kan du se umiddelbart. Dette er noe som aldri før har vært gjort. Denne pakken inneholder en hel rekke ulike skyer og andre teksturer som kan integreres med Active Sky 16. I likhet med Active Sky 16 er også dette produktet under beta testing og skal være klart for lansering om kort tid.

Vi skrev nylig en kort artikkel om REX Simulations som også annonserte et nytt produkt. Vi må ærlig innrømme at 2016 ser ut til å bli et knallbra FS år!

Nettsiden til Active Sky 16: http://www.hifisimtech.com/as16/

Nettsiden til Active Sky Cloudart: http://www.hifisimtech.com/asca/