Airports of Norway 3.81 klar for nedlasting

Andrew Thomsen, mannen bak Airports of Norway (AoN) lanserer nå nok en oppdatering til Airports of Norway. Det er versjon 3.81 som nå lanseres. Denne er utviklet til P3D, men fungerer også helt fint i FSX. Denne freeware pakken er et must for alle flysimmere og kommer med utrolige 35 norske flyplasser, fult detaljert! Mange av disse har custom gmax modeller med fotoscenery som dekker flyplassene. Dette er et fantastisk prosjekt som har gitt mange norske flysimmere inspirasjon til å fortsette denne herlige hobbyen vår. Denne er nå klar for nedlastning fra filbiblioteket her på flightsim.no!

Dette er nytt i versjon 3.81:

  • Meget store endringer hele pakken mht flattening, landclass og textures
  • Fjernet mange fugler…

Du kan lese mer om Andrew Thomsen i “Entusiasten” serien på nettsidene våre: https://www.flightsim.no/2016/01/29/entusiasten-andrew-thomsen/

Last ned AoN 3.81 fra vårt filbibliotek

Diskuter utgivelsen i vårt forum