Nytt forum lansert!

Vi har lenge sett på muligheter for andre og bedre forum løsninger enn hva vi har kunnet tilby frem til nå. Takket være mange av dere som har donert til oss så har vi nå kunnet gå til innkjøp av helt ny forum programvare her på flightsim.no. Vi valgte å gå for IPS som er noe av det beste man får på markedet nå. Om ikke det beste. Dette gir oss tonnevis av muligheter og nye funksjoner. Nå støtter forumet både mobil og nettbrett, og man slipper å bruke apper som Tapatalk. Alt innhold fra det gamle forumet er nå importert inn i det nye. Inkludert alle brukere. Det er nå også mye lettere å legge inn bilder, og man slipper å laste opp til eksterne skytjenester slik som før. Men alt dette er ikke engang toppen av isfjellet.

Vi håper dette at vårt nye forum faller i smak. Og til slutt gjenstår det bare å si; Velkommen ombord!

Gå til forumet

3 Comments on "Nytt forum lansert!"

  1. Geir Teigo | 18. januar 2018 at 07:13 |

    Håper vi får brukt websidenes funksjon for interaktivitet til noe vetugt. Akkurat denne posten er ikke aktuell å få linka inn i forumet, men dersom en embeddfunksjon i forumet kunne vist WP-poster på en fin måte hadde det vært kult 😀

Leave a comment

Your email address will not be published.